تعمیرات قطعات الکترونیکیسرویس و تعمیراتکسب و کار خدماتی

چه عواملی منجر به بالا نیامدن ویندوز می شود؟

بالا نیامدن ویندوز :

امروزه یکی از شایع ترین مشکلات سیستم ها و لپ تاپ ها مشکل بوت نشدن یا همان بالا نیامدن ویندوز است. بالا نیامدن ویندوز دلایل مختلفی دارد. از مهمترین دلایل بالا نیامدن ویندوز می توان به پاک شدن فایل های بوت ، مشکل بوت سکتور ، تغییر ناگهانی رجیستری ، ویروس های مخرب در سیستم و.. اشاره کرد.

بیشتر افراد با مشاهده بالا نیامدن ویندوز تصمیم به تعویض ویندوز می گیرند. با تعویض ویندوز اطلاعات شخصی و ضروری شما نیز پاک می شود. در واقع تعویض ویندوز آخرین راه حل پیشنهادی برای شماست. در برخی موارد می توانید به راحتی مشکل بوت نشدن سیستم خود را رفع کنید.

یکی دیگر از دلایل بالا نیامدن ویندوز می تواند نصب درایورهای جدید باشد. در صورتی که نرم افزارهای زیادی در سیستم خود نصب کنید ، می تواند سبب بالا نیامدن ویندوز شما شود. در این مقاله به بیان راه حل هایی برای رفع مشکل بالا نیومدن ویندوز می پردازیم.

آگهی

بررسی درایور های خارجی متصل به سیستم :

زمانی که ویندوز شما بالا نیامد ، ابتدا درایورهای خارجی را بررسی کنید. در صورتی که دی وی بوتیل به کیس شما متصل باشد ، ویندوز شما بالا نمی آید. در صورتی که فلش مموری یا حافظه خارجی دیگری به سیستم خود وصل کرده اید آن را جدا کنید. با جدا کردن آنها ویندوز شما بالا می آید.

استفاده از گزینه Safe Mode :

یکی از دلایلی که ممکن است سبب بالا نیامدن ویندوز شما شود ، عدم استفاده از safe Mode است. اگر ویندوز شما 10 است ، از طریق Windows Recovery به قسمت Safe Mode  بروید.

برای اینکه به این قسمت وارد شوید ، ابتدا سیستم خود را سه بار ریستارت کنید ، سپس به قسمت ویندوز ریکاوری وارد شوید و در قسمت Choose an Option گزینه Troubleshoot را انتخاب کنید. سپس گزینه dvanced Options  را انتخاب کنید و بر روی  Startup Setting کلیک کنید. در آخر ، با استفاده ازSafe Mode کامپیوتر خود را بوت کنید.

برای نصب ویندوز و یا تعمیرات لپ تاپ خود به نمایندگی تعمیرات ایسر مراجعه فرمائید.

اسکن کردن سیستم :

یکی دیگر از دلایل بالا نیامدن ویندوز سیستم شما می تواند استفاده استفاده از انواع بدافزار باشد. از نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس هایی استفاده کنید که قابل بوت شدن باشند و یا با استفاده از درایورهای یو اس بی و یا دی وی دی قابل اجرا باشند.

بالا نیامدن ویندوز

آگهی

انجام تنظیم به کارخانه :

در صورتی که با استفاده از روش های دیگر به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکردید، از روش بازیابی تنظیمات کارخانه استفاده کنید. یکی از ایرادات این روش این است که با انجام تنظیمات کارخانه بخشی از اطلاعات شما پاک می شود.  در این روش همچنین می توانید برخی اطلاعات پرونده های خود را در حافظه دیگری ذخیره کنید و تنظیمات کارخانه را به حالت پیش فرض کاربری بازگردانید.

برای تعمیرات لپ تاپ اینجا کلیک کنید.

بالا نیامدن ویندوز

استفاده از برنامه شخص ثالث :

از آنجایی که تشخیص علت بالا نیامدن ویندوز مشکل است ، ریا رفع این مشکل می توانید از یک برنامه شخص ثالث به نام Boot Repair Disk استفاده کنید. Boot Repair Disk یک نوع دیسک است که شما می تواند به راحتی از آن برای رفع مشکل بالا نیامدن ویندوز خود استفاده کنید. تنها نکته قابل توجه این است که باید از نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی این برنامه استفاده کنید.

راه اندازی رابط سریع Command :

در صورتی که با استفاده از روش های دیگر ویندوز شما بالا نیامد می توانید از رابط Command Prompt استفاده کنید. با استفاده از این رابط می توانید ایرادات و مشکلات ویندوز خود را برطرف کنید.

بالا نیامدن ویندوز

چک کردن باتری لپ تاپ یا سیستم :

اگر از لپ تاپ برای انجام کار خود استفاده می کنید ، احتمال ایجاد در باطری لپ تاپ شما وجود دارد. در صورتی که باطری لپ تاپ مشکل نداشت از کابل دیگری استفاده کنید. می توانید باطری لپ تاپ را از آن جدا کنید و  لپ تاپ را به برق وصل کنید. زمانی که باطری را از لپ تاپ جدا می کنید متوجه مشکل بالا نیامدن ویندوز خود می شود. به این نکته توجه کنید که کابل شارژر و باطری را به صورت جداگانه تست کنید.

بالا نیامدن ویندوز

سیستم را خنک کنید :

یکی دیگر از دلایل بالا نیامدن ویندوز می تواند گرم شدن بیش از حد قطعات سیستم شما باشد. در صورتی که سیستم شما بیش از حد داغ شود سخت افزار آن آسیب می بیند. برای رفع این مشکل سعی کنید از فن های خنک کننده استفاده کنید و یا فضای داخل کیس را خنک نگه دارید.

چک کردن منبع تغذیه سیستم :

در صورتی که منبع تغذیه سیستم یا لپ تاپ شما مشکل پیدا کند ، مجبور می شوید کل سیستم را تعویض کنید. برای جلوگیری از بروز این مشکل حتما از یک محافظ برای سیستم خود استفاده کنید. مشکلاتی که برای منبع تغذیه سیستم شما بوجود می آید اغلب به دلیل ارتباط دائم با جریان برق و نوسات برق ، استهلاک قطعات دستگاه ، گرمای دستگاه و … است. معمولا این مشکلات پس از مدت زمان طولانی بروز می کنند. برای جلوگیری از ایجاد این مشکلات هر سال سیستم خود را چک کنید.

بالا نیامدن ویندوز

نصب آنتی ویروس در سیستم :

یکی دیگر از مشکلاتی که سبب بالا نیامدن ویندوز شما می شود ، ورود ویروس ها به آن اس. این ویروس ها در نتیجه نصب برنامه های متعدد سبب ایجاد اختلال در سخت افزارها و نرم افزارها می شوند. برای جلوگیری از این اتفاق یک آنتی ویروس قدرتمند در سیستم خود نصب کنید.

آگهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا