تعمیرات قطعات الکترونیکیسرویس و تعمیراتکسب و کار خدماتی

بررسی تفاوت ویندوز 32 بیت و 64 بیت

ویندوز 32 بیت و 64 بیت :

سیستم عامل های ویندوز 32 بیتی و  64 بیتی تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند. به همین دلیل ، ممکن است شما ندانید که از کدامیک از این دو سیستم باید استفاده کنید. برای تشخیص اینکه از کدام یک از دو سیستم استفاده کنید ، ابتدا وارد کنترل پنل (Control Panel) شوید. گزینه My Computer را انتخاب کنید و کلیک راست کنید ، سپس گزینه  Properties را انتخاب کنید. در قسمت System type  نوع ویندوز شما نوشته شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت ویندوز 32 بیت و 64 بیت به ادامه مطلب مراجعه فرمائید.

برای نصب ویندوز و تعمیرات لپ تاپ اچ پی به نمایندگی تعمیرات اچ پی مراجعه فرمائید.

 ویندوز 32 بیت و 64 بیت

آگهی

تفاوت سیستم‌های ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی :

در سیستم ویندوز 32 بیتی امکان استفاده از کل حافظه رم وجود ندارد. تفاوت ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی در نحوه پردازش اطلاعات در حافظه رم آنهاست. در ویندوز 32 بیتی شما می توانید تنها از 4 گیگ حافظه رم استفاده کنید اما در ویندوز 64 بیتی به دلیل اینکه قدرت پردازش بالایی که بیت های آن دارد می توانید از کل حافظه رم استفاده کنید.

سیستم ویندوز 64 بیتی :

برای اینکه بتوانید از سیستم ویندوز 64 بیتی استفاده کنید نیاز به پردازشگر 64 بیتی دارید. سیستم های 64 بیتی می توانند نرم افزارهای 32 بیتی را هم در حالت Compatibility Mode اجرا کنند.

در صورتی که بر روی پردازنده 64 بیتی سیستم عامل 32 بیتی نصب کنید ، نمی توانید از قابلیت های سیستم ویندوز 64 بیتی استفاده کنید. در صورتی که سیستم 64 بیتی ساختار صحیحی داشته باشد نرم افزارها را به درستی اجرا می کند. این سیستم می تواند نرم افزارهای 32 بیتی را هم اجرا کند.

دو مزیت عمده سیستم ویندوز 64 بیتی نسبت به سیستم 32 بیتی نخست این است که در سیستم ویندوز 32 بیتی تنها از 4 گیگابایت حافظه رم می توانید استفاده کنید و این 4 گیگابایت به کل حافظه رم اختصاص ندارد بلکه به سایر حافظه های موجود در سیستم مانند حافظه گرافیکی نیز تعلق دارد. اما در سیستم ویندوز 64 بیتی این محدودیت وجود ندارد.

سیستم ویندوز 64 بیتی می توانید حجم زیادی از آدرس دهی را به حافظه خود اختصاص دهد و در استفاده از حجم بالای حافظه مثلا 12 گیگابایت با مشکل مواجه نمی شود.

دومین برتری سیستم ویندوز 64 بیت به سیستم 32 بیت پردازش راحت اطلاعات در آن است. به عنوان مثال اگر قصد دارید نرم افزار 5 گیگا بایتی در سیستم ویندوز 32 بیتی استفاده کنید لازم است که قسمت های مختلف فایل را به صورت پی در پی آدرس دهی کنید در صورتی که در ویندوز 64 بیتی به راحتی می توانید پردازش اطلاعات را انجام دهید.

آگهی

برای تعمیرات لپ تاپ اچ پی اینجا کلیک کنید.

 ویندوز 32 بیت و 64 بیت

مزایای سیستم ویندوز 64 بیتی چیست؟

پشتیبانی از حافظه بیشتر :

همانطور که گفتیم در سیستم ویندوز 64 بیتی امکان استفاده از کل حافظه رم وجود دارد. در صورتی که شما از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید می توانید از کل حافظه رم استفاده کنید. اما اگر از ویندوز 32 بیتی استفاده کنید تنها از 4 گیگ حافظه رم خود می توانید استفاده کنید و امکان استفاده از حافظه باقی مانده در رم برای شما وجود ندارد.

عدم اجرای بدافزارهای با پردازش و معماری 32 بیت :

ویندوز 64 بیتی به گونه ای طراحی شده است که از اجرای پردازش های معماری 32 بیتی جلوگیری می کند. در صورتی که در سیستم شما بدافزارهای 32 بیتی وجود داشته باشد ، این سیستم ویندوز از اجرای آنها جلوگیری می کند. البته به این نکته توجه کنید که این مورد در برخی مواقع اتفاق می افتد و همیشه قابل پیش بینی نیست.

 ویندوز 32 بیت و 64 بیت

پردازش فایل‌های حجیم به صورت کامل :

در صورتی که بخواهید فایل 5 گیگا بایتی را در سیستم ویندوز 32 بیتی اجرا کنید ، در این حالت ، سیستم قسمت مورد نیاز را در حافظه خود آدرس دهی می کند و در صورتی که بخواهید از قسمت های مختلف فایل به صورت پی درپی استفاده کنید عملیات آدرس دهی برای پردازش در سیستم تکرار می شود.  اگر بخواهید یک فایل حجیم مثلا 3 گیگ را را در سیستم خود اجرا کنیدبین فضای 250 تا 500 گیگ برای شما فضای قابل دسترس باقی می ماند. در این حالت ممکن است سیستم شما با کاهش حافظه مواجه شود و سیستم شما هنگ خواهد کرد؛ اما این مشکل در سیستم 64 بیتی وجود ندارد.

توانایی اجرای برنامه‌های 32 بیتی :

سیستم ویندوز 64 بیتی به گونه ای طراحی شده است که قابلیت اجرای برنامه های سیستم 32 بیتی را هم دارد. امروزه برنامه های سیستم ویندوز خود را باید مطابق با دو نسخه 32 و 64 بیتی نصب کنید.

 معایب سیستم ویندوز 64 بیتی :

با توجه به اینکه در سیستم ویندوز 64 بیتی از الگوریتم ها و نرم افزارهای پیشرفته تری استفاده می شود ، برای پردازش و آدرس دهی اطلاعات نیز از برنامه های پیشرفته تری استفاده می شود که نیاز به حجم حافظه بیشتری دارد. برخی نرم افزارها نیز نسخه 64 بیتی ندارند که کاربران را با مشکل مواجه می سازد.

برخی نرم افزارها نیز به گونه ای طراحی شده اند که می توانید آنها را سیستم 32 بیتی به سستم 64 بیت تغییردهید. در برخی نرم افزارها نیز این قابلیت وجود ندارد. نسخه های مختلف ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی  وجود دارند. هنگام انتخاب این نسخه ها حتما باید مشخصات سخت افزارهای سیستم خود را نیز در نظر بگیرید. اگر قصد دارید ویندوز 64 بیتی را انتخاب کنید از وجود درایورهای 64 بیتی برای سخت افزارها و نرم افزارهای خود اطمینان حاصل کنید. درایورهای سخت افزار و نرم افزای رابطی بین سیستم سخت افزار و نرم افزار و سیستم عامل هستند. این درایورها  مسئولیت نحوه کارکرد قطعات و میزان سازگاری آنها با سیستم عامل را بر عهده دارند. در صورتی که درایور 64 بیتی در سیستم شما وجود نداشته باشد ، نمی توانید از آن در سیستم خود استفاده کنید.

آگهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا