تعمیرات قطعات الکترونیکیسرویس و تعمیراتکسب و کار خدماتی

چگونگی تشخیص تعداد هسته هایCPU

تشخیص تعداد هسته هایCPU

در این مطلب ما راه های تشخیص تعداد هسته هایCPU را آموزش می دهیم، پس اگر می خواهید بدانید سی پی یو لپ تاپتان چند هسته دارد این مطلب را مطالعه کنید. سی پی یو ،  CPU  قطعه‌ای است که دستورالعمل‌ها را دریافت و سپس شروع به محاسبات می‌کند.  در صورتی که پردازنده بتواند در یک واحد تنها یک مجموعه دستورالعمل ها را پردازش کند ، به معنای تک هسته ای بودن سی پی یو است. در صورتی که پردازنده دو مجموعه فرمان را همزمان پردازش کند ، پردازنده دو هسته ای است. در صورتی که پردازنده بتواند چهار فرمان را به صورت همزمان پردازش کند ، پردازنده چهار هسته ای به شمار می رود.

تعداد هسته پردازنده مهم ترین نکته ای است که هنگام انتخاب پردازنده باید به آن توجه کنید. سعی کنید تعداد هسته های پردازنده را به طور دقیق تشخیص دهید، زیرا در صورتی که بخواهید لپ تاپ یا کامپیوتر تهیه کنید، تعداد هسته های پردازنده درون آن را بدانید.

سی پی یو های بیشتر لپ تاپ ها و کامپیوتر ها محصول شرکت اینتل هستند.  این شرکت از جمله شرکت هایی است که به تعداد هسته های پردازنده مانند پردازنده های نسل هشتم اهمیت زیادی می دهد. با توجه به میزان و نوع فعالیت کار خود می توانید سیستمی با تعداد هسته پردازنده مناسب تهیه کنید. ویندوز 10 می تواند تا حداکثر 32 هسته برای ویندوز 32 بیت و 256 هسته برای نسخه 64 بیت را پشتیبانی کند که واقعا می شود لذت برد.

آگهی

برای تعمیرات نرم افزاری لپ تاپ HP به نمایندگی تعمیرات اچ پی مراجعه فرمائید.

ترفندهای تشخیص تعداد هسته های پردازنده های لپ تاپ و کامپیوترها

از طریق پنجره System Information

یکی از بهترین روش های تشخیص هسته های پردازنده استفاده از System Information است. برای اینکه تعداد هسته های پردازنده را بدانید ، عبارت System Information را در قسمت جستجوی ویندوز خود تایپ کنید. پنجره سیستم اینفورمیشن را باز کنید. در این پنجره ، شما اطلاعات مربوط به سیستم خود را می بینید. برای تشخیص تعداد هسته های پردازنده گزینه  Processors  را انتخاب کنید. در اینجا همه اطلاعات مربوط به پردازنده به شما نمایش داده می شود. تعداد هسته ها CORE را نیز در اینجا می بینید. یک راه دیگر برای تشخیص تعداد هسته های پردازنده در پنجره سیستم اینفورمیشن (System Information) این است که پنجره را از طریق کلیدهای Windows + R باز کنید و سپس دستور msinfo32 را داخل آن تایپ کنید و سپس گزینه OK را انتخاب کنید.  سیستم اینفورمیشین را در اینجا می توانید ببنید و همه اطلاعات خود را در این پنجره می توانید پیدا کنید.

تشخیص تعداد هسته های سی پی یو

 از طریق پنجره  Task manager

در صورتی که در کامپیوتر یا لپ تاپ خود ویندوز 10 را نصب کرده اید ، کار شما راحت تر است. برای تشخیص هسته های پردازنده می توانید به قسمت تسک منیجر (Task manager) بروید. برای باز کردن این پنجره می توانید کلیدهای Ctrl + Shift + Esc  را در صفحه کلید با هم انتخاب کنید ؛ و یا گزینه بر روی گزینه آیکون ویندوز کلیک راست کنید و گزینه تسک منیجر  Task manager را انتخاب  کنید. همچنین می تواند بر روی نوار ابزار کلیک راست کنید و گزینه  و Task manager را انتخاب کنید.

تعداد هسته های سی پی یو در ویندوز 7 :

اگر بر روی سیستم خود ، ویندوز 7 را نصب کرده اید ، می توانید از طریق کلیدهای میانبر  CTRL + ALT + DELETE  برای ورود به هسته پردازنده استفاده کنید. پس از انتخاب این کلیدها به تب دوم Performance  بروید و سپس از آنجا به بخش سی پی یو CPU وارد شوید.

در سمت راست اطلاعات پردازنده خود را مشاهده خواهید کرد. تعداد هسته های پردازنده ، سرعت و همچنین نمودار عملکرد پردازنده کامپیوتر برای تشخیص میزان عملکرد پردازنده را در این قسمت می توانید ببینید.

آگهی

در این قسمت ، اطلاعات مربوط به حافظه پنهان L1 cache, L2 cache and L3 cache  نیز وجود دارد. نمایش می دهد. این قسمت ، مانند انباری برای سی پی یو سیستم سماست که به هسته پردازنده اجازه پردازش سریع فرمان ها را می دهد. پردازنده اطلاعات را در این قسمت ذخیره می کند.

در صورتی که ویندوز سیستم شما 10 است ، نیازی به انجام این تغییرات نیست. زیرا گزینه های Sockets و Cores و Logical processors را نشان می دهد. اما در  ویندوز 7 اینگونه نیست. در ویندوز 7 شما برای مشاهده اطلاعات هسته پردازنده باید گزینه  View را انتخاب کنید و در پنجره باز شده گزینه  CPU History و سپس One Graph Per CPU را انتخاب کنید. از این طریق ، می توانید تعداد هسته های پردازنده خود را مشاهده کنید.

برای تعمیرات لپ تاپ اینجا کلیک کنید.

از طریق اینترنت و موتور جستجوگر گوگل

در این روش ، ابتدا کامپیوتر یا لپ تاپ خود را به اینترنت متصل کنید؛ از طریق موتور جستجوگر گوگل می توانید تعداد هسته های پردازنده را ببینید. برای انجام این کار ، ابتدا نام پردازنده را در فیلد جستجوی گوگل بنویسید ، سپس ، سایت رسمی پردازنده را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر پردازنده شما i5-540M است، همه اطلاعات مربوط به آن را در تصویر می توانید مشاهده کنید.

تشخیص تعداد هسته های سی پی یو

از طریق نرم افزار :

یکی دیگر از روش های تشخیص تعداد هسته هایCPU ، استفاده از نرم افزار مخصوص برای انجام این کار است.  دو نرم افزار Speccy   و HWiNFO می توانند جزئیات سی پی یو سیستم شما و همچنین تعداد هسته های پردازنده آن را به شما نشان بدهند. این نرم افزار همچنین می توانند به شما بگویند که پردازنده شما از مجازی سازی ، vt-x, SSSE3  و … پشتبانی می کنند یا نه؟

به طور کلی ، ویندوز 10 حداکثر 32 هسته پردازنده برای ویندوز 32 بیت و 256 هسته پردازنده برای نسخه 64 بیتی را پشتیبانی می کند. شما از طریق این ترفندها می توانید تعداد هسته های پردازنده  سی پی یو سیستم خود را مشخص کنید. دقت کنید که برای خرید سیستمی با بیش از دو هسته برای کارهای شرکتی ویندوز 10 پرو Windows 10 Pro  را باید تهیه کنید.

آگهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا