خدمات مشاورهکسب و کار خدماتی

مشاوره تلفنی دانش پندار

این روزها همه می‌توانند با سرچ کردن تو اینترنت اطلاعات جمع کنند، اما روز به روز شرایط تحصیل در حال تغیر است و مشاوره گرفتن تو حوزه های مختلف هم پیشرفت دارد. همه آدمهای موفق توی زندگیشون همیشه یا تو مرحله ای از زندگی یه مشاور خوب داشتند. مشورت گرفتن وقتی میتونه مفید باشه که مشاورت تو اون حوزه آگاه باشه و راهنمایی درستی ارائه بده چون دانش آموزان و دانشجویان تو همه جنبه ها سر رشته ندارند.

مشاوره و برنامه ریزی کنکور

آیا می دانید تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان به دلیل عدم داشتن انگیزه کافی، اهداف مشخص و آمادگی ذهنی و همچنین عدم مهارتهای مطالعه کاربردی ، برنامه ریزی منسجم و فنون تست زنی به آن چیزی که مستحق آن هستند نمی رسند …

آشنایی با کنکور

برای آشنایی با مشاوره و برنامه ریزی کنکور و موفقیت در کنکور قبل از شروع برنامه بایستی جواب یک سری از سواالت متداول را بدانیم تا مسیری که تا زمان آزمون کنکور می خواهیم ادامه دهیم روشن و بدون ابهام باشد.

آگهی
  • شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در کنکور
  • آشنایی با اصطالحات ضروری کنکور( نمره ، رتبه ، تراز ، سهمیه و شرط معدل …)
  • معرفی منابع کنکور(دروس اختصاصی و عمومی شاخه نظری)
  • بودجه بندی سواالت کلیه رشته های کنکور
  • زمان اختصاصی برای هر سوال و هر درس در آزمون
شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در کنکور

اولین سوالی که برای ثبت نام کنکـور سراسری پیش می آید این است که شرایـط شرکت در کنکور سراسری چیست و چه کسـانی می توانند در کنکور سراسری شرکت کنند. قوانین ، ضوابط و شرایط شرکت در کنکور سراسری برای کلیه شرکت کنندگان کنکور رشته های ریاضی ، تجربی ، انسانی ، فنی و حرفه ای، هنر و زبان به دو دسته شرایط عمومی و شرایط اختصاصی شرکت در کنکور سراسری تقسیم می شوند که در این بخش بصورت کامل به بررسی این شرایط می پردازیم.

 

 

آشنایی با اصطالحات ضروری کنکور:

مکرر داوطلبان گرامی می پرسند ، نحوه محاسبه نمره تراز هر فرد به چه صورت می باشد که در این قسمت پی خواهید برد، این امر نیاز به داشتن اطلاعات وامکانات خاصی می باشد و این محاسبات به علت داشتن اطلاعات کلیه داوطلبان فقط درحد توان مسئولین سازمان سنجش آموزش کشور می باشد. و هیچ فرد دیگری به علت آنکه دسترسی به کلیه اطلاعات داوطلبان ندارد نمی تواند در این زمینه اطلاعاتی را به شما ارائه نماید . در اینجا پی به نحوه محاسبه نمره کل داوطلب در هر زیر گروه نیز خواهید برد و می بیند که فقط برای محاسبه این مورد جزئی چقدر محاسبه باید بکار برد . ابتدا با ذکر یک مثال و ارائه قسمتی از یک کارنامه که هنگام اعالم نتایج اولیه کنکور به شما داده می شود ، یک آشنایی ابتدایی با رتبه در سهمیه و…. کسب می نمائیم. همچنین بر این اساس و به منظور اطلاع رسانی دقیق وشفاف داوطلبان می توانند وضعیت رتبه در سهمیه و نمره کل را به تفکیک زیرگروه ها مشاهده نمایند.

نمره خام چیست ؟ نحوه محاسبه درصد ونمره خام :

نمره خام عبارتست از نمره اکتسابی توسط هر داوطلب در هر درس ( اعم از عمومی واختصاصی) که به درصد بیان شده باشد:

آگهی

محاسبه نمره هر درس به درصد:

100 × (تعداد کل سئواالت آن درس ×3 ) تقسیم بر/(تعداد پاس های غلط ) – (تعداد پاس های صحیح×3 ) =نمره خام داوطلب در هردرس (به درصد)

نکته مهم: تغییرات نمرات خام دروس در محدوده 3/33 -تا 100 می باشد. یعنی اگر داوطلبی به همه سئواالت یک درس پاس غلط داده باشد نمره وی 3/33 – خواهدبود.

واگر به تمام سئواالت یک درس پاس درست داده باشد نمره وی 100 خواهد بود.

محاسبه نمره تراز ونمره کل

دانش پندار

شرایط ورود به دانشگاه افسری

سالیانه تعداد زیادی داوطلب و علاقه مند به پذیرش در دانشگاه های افسری، از روش های مختلفی اقدام به ثبت نام می کنند. ثبت نام و ورود به برخی از دانشگاه ها همچون دانشگاه افسری امین، از طریق آزمون سراسری یعنی کنکور امکان پذیر می باشد. اما ثبت نام در برخی دیگر از دانشگاه ها همچون دانشگاه افسری ارتش، از طریق آزمون مخصوص و جداگانه ای صورت می پذیرد. لذا علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر از شرایط ورود به دانشگاه افسریف تا پایان این مقاله با ما همراه باشند.

شرایط ورود به دانشگاه افسری

شرایط ورود به دانشگاه افسری

پذیرش در دانشگاه افسری

به طور کلی علاقه مندان و داوطلبین دانشگاه های افسری جهت شرکت در آزمون های دانشگاه افسری و ثبت نام در آن ها باید دارای شرایط عمومی و اختصاصی مختص به هر دانشگاه باشند.

بیشتر بدانید از: شرایط امریه و کسری خدمت

شرایط عمومی از شرایط ورود به دانشگاه افسری

  1. اولین شرط از شرایط عمومی ورود به دانشگاه افسری، متدین دین مبین اسلام بودن است.
  2. دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  3. ایمان به انقلاب اسلامی
  4. ایمان به نظام جمهوری اسلامی ایران
  5. آمادگی فداکاری در راه تحقق اهداف جمهوری اسلامی ایران
  6. اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیه
  7. افرادی که عضو ارتش ج.ا.ا می شوند باید به منظور رزمنده شدن وارد شوند و به منظور پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران آمادگی مأموریت در هر نقطه و مکانی را داشته باشند.
  8. شاخصه های تدین دین اسلام وانقلابی بودن، اصل بوده و در تمامی مراحل مورد توجه قرار می گیرد.
  9. استخدام افراد بر مبنای مرتفع نمودن مشکلات اقتصادی آن ها نبوده و جذب و استخدام تنها بر اساس نیازهای سازمان می باشد.
  10. در استخدام افراد به وجود انگیزه خدمتی، روحیه ایثار و همچنین فداکاری آن ها توجه می گردد.
  11. از دیگر شرایط ورود به دانشگاه افسری، سپردن تعهد کافی مبنی بر پرداخت دو برابر هزینه های دوره آموزشی درصورت استعفاء و یا اخراج برابر قوانین و مقررات ارتش ج.ا.ا، می باشد.
  12. حداقل سن 16 سال تمام و حداکثر 22 سال و در صورت انجام خدمت سربازی مدت خدمت سربازی ضرورت به حداکثر سن داوطلب اضافه می شود (فرزندان شاهد، جانبازان از کار افتاده کلی، آزادگان از کار افتاده، از شرط سن و معدل معاف هستند)
  13. حداکثر سن به منظور رشته خلبانی هواپیما 20 سال است.
  14. سلامت جسم و روان (برابر با معاینات استخدام) – تبصره: حداقل قد برای عموم داوطلبان 165 سانتی متر و دید چشم برای رشته‌های خلبانی 10/10 و برای سایر رشته‌ ها حداقل 8/10 است.
  15. فاقد محکومیت مؤثر کیفری و محکومیت ناشی از اقدام بر علیه امنیت کشور، انقلاب و جمهوری اسلامی ایران.
  16. نداشتن هیچ گونه عضویت و یا وابستگی و هواداری از احزاب، گروه ‌ها و سازمان‌های سیاسی.
  17. عدم معروفیت به فساد اخلاقی در برابر ضوابط  گزینش .

انتخاب رشته دبیرستان

انتخاب رشته دبیرستان همواره یکی از مهم ترین انتخاب های دانش آموزان در دوره پایانی اول متوسطه همواره بوده است زیرا این انتخاب رابطه ای مسقیم با رشته دانشگاهی و شغل آینده آن ها دارد . در نظام آموزشی قدیم دانش آموزان پس از اینکه اول دبیرستان به پایان می رسید می بایست به انتخاب رشته دبیرستان خود اقدام می کردند . انتخاب رشته دبیرستان نخستین انتخابی است که دانش آموزان برای ادامه تحصیل خود می گیرند اما به دلیل اینکه بسیاری از دانش آموزان هیچ آشنایی و اطلاعی درمورد بیشتر رشته ها ندارند و دچار سردرگمی می شوند ، نمی توانند در این مرحله و مسیر تصمیم درستی بگیرند و بسیاری از آن ها دچار حالت بلاتکلیفی می شوند .

انتخاب رشته دبیرستان و نگرانی های والدین

سردرگمی در این انتخاب مختص دانش آموزان نیست بلکه بسیاری از والدین نیز به دلیل نگرانی هایی که برای آینده تحصیلی و شغلی فرزند خود دارند دچار نگرانی می شوند پس انتخاب رشته دبیرستان علاوه بر اینکه برای دانش آموزان امری آسانی نیست برای والدین آن ها نیز دغدغه به همراه دارد .

بسیاری از والدین می کوشند تا با تحقیق و پرس و جو بتوانند که اطلاعات خود در این زمینه افزایش دهند بتوانند فرزند خود را در این انتخاب مهم کمک کنند.

مطالعه مقالات و نوشته های معتبر می تواند کمک بسزایی در مسیر این انتخاب سرنوشت ساز کند .

رشته های نظری در دبیرستان

رشته ریاضی فیزیک

یکی از مهم ترین و پرطرفدار ترین رشته های نظری در دبیرستان است که دروس اصلی آن ریاضی و فیزیک می باشند .

کسانی که این رشته را انتخاب می کنند باید از هوش بالایی بخصوص برای محاسبات ریاضی برخوردار باشند.

لازم به ذکر است که سوالات کنکور سراسری ریاضی از دروس این دوره طراحی می شوند و معدل داوطلبان بر رتبه قبولی کنکور بسیار تاثیرگذار می باشد ، میزان تسلط و توانایی دانش آزموان در مطالعه دروس و حل مسائل ریاضی و فیزیک بسیار در این زمینه کمک کننده است .

همانگونه که در مقاله‌های قبلی اشاره کردیم تحصیل در خارج از کشور به دلیل داشتن مزایایی ویژه مورد استقبال بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویان قرار گرفته است. اما همان گونه که تحصیل در خارج از کشور دارای مزایای ویژه‌ای است معایب خاص خودش را نیز دارد. در این مقاله سعی داریم شما را با معایب تحصیل خارج از کشور آشنا کنیم.
یکی از اساسی‌ترین معایب تحصیل در خارج از کشور خود دوری از بستگان و خانواده می باشد. بسیاری از خانواده‌ها توان مالی این که بخواهند در خارج از مرز و بوم خود زندگی کنند را ندارند بنابراین فرزندشان برای ادامه تحصیل در خارج مجبور می‌شود که به‌تنهایی زندگی کرده و از مضرات تنها زندگی کردن برخوردار شود.

یکی دیگر از معایب تحصیل خارج از کشور هزینه سنگین زندگی می باشد. برخی از دانش‌آموزان و دانشجویان برای تحصیل در خارج از کشور بورس تحصیلی دریافت می‌کنند اما عده‌ای دیگر نیز موفق به دریافت بورس تحصیلی نشده و برای ادامه تحصیل باید خودشان شهریه و هزینه زندگی شان را بپردازند.
باید به این نکته نیز توجه کنید که بورسیه دریافتی از طریق دانشگاه‌های خارجی هزینه کامل  زندگی در آن کشور را نمی‌پردازد و شما برای زندگی در آن کشور مجبور هستید که خودتان نیز هزینه فرمایید.

معایب تحصیل خارج از کشور

تحصیل به زبان خارجی

شما برای تحصیل در دانشگاه‌ها و یا مدارس خارجی مجبور به آموختن زبان انگلیسی و زبان کشور مورد نظر هستید بنابراین ممکن است این آموزش برای شما سخت بوده و ترتیب پس از زندگی در کشور هدف احساس سختی داشته باشید.

آداب و رسوم و فرهنگ

به این نکته نیز توجه کنید که شما برای تحصیل در دانشگاه‌های خارج باید در کشوری زندگی کنید که از نظر فرهنگ و آداب و رسوم بسیار با کشور شما متفاوت است و ممکن است برای شما ایجاد مشکل کند.

مشکلات و بیماری‌ها

یکی دیگر از مواکب تحصیل خارج از کشور برای برخی از افراد بیماری است به این صورت که برخی از افراد به دلیل داشتن روحیه‌ای حساس ممکن است در صورت جدایی از خانه و خانواده دچار بیماری و مشکلات بسیاری شوند.
همانگونه که گفته شد تحصیل در خارج از کشور علاوه برداشتن مسائل جایی‌که زیاد معایبی نیز دارد بنابراین شما باید با شناخت خود و اطلاع داشتن از روحیات و توانایی خود نسبت به تصمیم‌گیری برای تحصیل در خارج از کشور و یا داخل کشور اقدام نمایید. در این مسیر می‌توانید از مشاوران و افراد متخصص در این زمینه که دانش و مهارت کافی داشته و بتوانند با شناخت شما اطلاعات کافی در اختیارتان قرار دهند و در تصمیم‌گیری به شما یاری رسانند می‌توانند بسیار  کارآمد باشد.

آگهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا